Magsjuk

Jaha... Då har man vart magsjuk i tre dagar och spytt ca 6 gånger totalt. Weee. Hemma från skolan idag igen, ska göra en kopp varm choklad och lägga mig på soffan för att se the hobbit. Th & Lotr alltså, så jädra bra. De bästa filmerna. Lite får man ju unna sig. Nu är det dags för mig att dra, har inte så mycket mer att skriva!
Detta är absolut inte mig för tillfället! Nej, just nu har jag hår som inte blivit borstat på två eller tre dagar, har en sjärnig morgonrock på mig, är lika blek som vaniljsocker och är totalt osminkad. Känner mig otroligt attraktiv...
 
 

Jag gillar att vara kort

Brukade hata att vara kort, men nu älskar jag det. Får mig att se ut som en dvärg ju! ;D Då kanske jag passar in med dvärgarna från the hobbit... (Drömmer mig bort). Äsch, jag är bara trött och konstig. Tjong ballong flaggstång.
Suddig instagram bild för att jag känner för att lägga ut suddiga och dåliga fahking bilder. Dessutom så har jag mittbena nu också, så har ingen bild där jag ser ut som jag gör nu. Woäääw, så kan det ju inte gå till! RING POLISEN. Godnatt, jag är för flummig för att blogga. Även om jag inte ska sova på länge.
 
 
 

Fula webcam bilder

 
Nån effekt som liknar något från paranormal activity!
 
 
Regnbåge!
Lite element effekter antar jag haha.
 
 
Denna effekten hette LSD haha! Jag var bara tvungen att testa den.
 
 
 
Sedan måste man ju ta bilder med vanliga fula effekter!
Det var nog bara det, haha! Tjong ballong flaggstång!
 

Dagens

 
En stressad play-doh klump som är för långsam för att hinna göra det den var tvungen att göra.
 
 
 
Det var dagens det! Idag ska jag ner till centrum för att fixa julklapp till min mamma och present till min syster! Vi firar som sagt julafton en andra gång på fredag med mormor och morfar för att vi firade med farmor och farfar i julas. Min syster fyller år den 16 januari så köper lika gärna en present till henne samtidigt.
Vi ses senare idag!

Snabba skisser

 
Två skisser jag gjorde på några minuter.
Sedam så gjorde jag ju denna klockan typ 03:00 i förrgår så därför är den inte alls fin hah..
 
 
 

1 Januari

Första dagen på ett nytt år, massa möjligheter. På fredag ska jag fira jul en andra gång med mormor, morfar & mamma. Nu blöder jag skit mycket i läppen så det är dags att dra!
/Ida

Fortfarande uppe

Klart att man är uppe sent på nyårsafton! Men för att slå mitt rekord så måste jag vara uppe till ungefär klockan 6. Inga problem! Ändrade lite allt i designen nu när jag knappt hade något att göra. Gillar nya designen bättre en den jag hade innan. Är inte helt klar dock, ska fixa en ny bakgrund när jag hittar en bra.
Haha, detta var inte så intressant, detta inlägget. Men jag har inte direkt så mycket att skriva!
Bild från tidigare idag. Nyår är nästan bättre en jul enligt mig. Det låter kanske konstigt, för det är inte alls lika speciellt som jul. Men jag älskar känslan av att veta att man har ett helt år framför sig. Man har massor framför sig, massa nya möjligheter!
Bild på en gris jag fotade i julas. Svin söt! ( Hoppas att någon märkte mitt lilla skämt där.) Nu ska jag dra, hejdå på ett tag!

GOTT NYTT ÅR!

 
 
Gott nytt år! Hoppas att 2014 blir bra för er, för mitt 2014 ska bli det bästa året någonsin!