Varit på bråvalla nu!

Det var helt otroligt! Alla artister var super bra! Jag darrade typ när båda Bring me the horizon och Iron maiden började spela. Jag har velat se båda så mycket! (Iron maiden har jag lyssnat på sen jag var typ 7-8 år) Bring me the horizon fick verkligen igång alla! Typ hela publiken sjöng med på sleepwalking och the house of wolves! De var jätte bra! Iron maiden var också awesome! De spelade mina favoritlåtar och typ alla på festivalen tittade på och sjöng med. Fast även om typ 30 000 pers kollade på så fick vi as bra platser! Jag ska ladda upp videos och bilder någon dag snart! 
Också gammal bild. Måste ta nya :p
 

Skolan är sluuut!

Nu har vi haft skolavslutning! SOMMARLOOOV!
Väldigt gammal bild!
 
 

Min födelsedag!

Jag fyllde år idag! Och min farmor och hennes man åkte hundra mil för att fira mig. :) Jag fick as mycket bra grejer också. Ett ps3, ett spel till det, en kamera, pengar (hehehe) och biljetter till BRÅVALLA!! Torsdagen då BMTH (bring me the horizon) och Iron maiden ska vara där! Överlyckliiig! Har typ aldrig fått såhär många dyra presenter... Måste gå och äta tårta nu, vi ses snart! 
 

Störande

Jag är as trött på att se kommentarer på instagram där det står så här: När jag var 12 så lekte jag med barbies, jag satt inte med surfplattor och iPhones. 
FACE.PALM.
1. Det fanns ju inte då så ni kunde ju inte göra det.

2. Om ni hade växt upp med det så hade ni också använt det.

3. Om en 12 åring skulle köpa barbies skulle ni ju sga att det var töntigt/barnsligt vilket jag har sett folk säga till de som har icke elektroniska grejer.

Jag pratar alltså om 65% av de äldre tonåringarna. Trött på detta. Blaha blähä. Skulle vara skönt att få slippa alla grin-Ollar.

Min kompis Lisa haha



2 dagar kvar



Nu är det bara två dagar kvar till min födelsedag! Wiiii! Idag har jag strosat runt i Göteborg med mamma och Andreas. Där testade jag frozen yoghurt första gången. Jag föredrar dich mjukglass. Sedan testade vi på en pizzeria som blivit nominerad till Göteborgs bästa i fyra år! Den var JÄTTE-SUPER DUPER-GUDOMLIGT-FANTASTISKT-GRYMMT god!! 

Meningslöst inlägg, men jaja. HÄJDÖ

nationaldagen!

grattis! Eller vad man nu ska säga, haha. Har aldrig vetat när nationaldagen är förut, men nu vet jag det. Vi ska iväg på kvällen, även om jag har magont. Jag får väll hoppas på det bästa!
 

Nu latas det inget mer!

Nu ska jag faktiskt börja blogga här igen! Jag har haft bloggen i 7 månader, men jag har inte lagt upp mycket alls! Det ska jag börja göra i alla fall! Ska fixa designen och annat i morgon! Skriva lite 10 saker som har hänt medans jag var borta också, bara för att, haha!
 

I SKOLAN MED FRUGAN O VÄNNER

Har SO-lektion, och jag umgås med min fru och vänner. Min fru heter Ninni och vi har vart gifta i fyra månader. Vi gifte oss i skolan med, haha.

Hennes blogg heter http://ninnichristina.blogg.se  
Här är en bild på Ninni,mig o Hanna